Onderwijsmoment

De Afgelopen drie jaar heb ik via Onderwijskoppen #onderwijsmoment gedeeld. Ook dit jaar ga ik dat weer doen via #onderwijsmoment2019. In de eerste week van januari zal ik de blogs plaatsen. De eerste blog is al binnen en dat vind ik een hele eer. Graag nodig ik ook mijn onderwijsrelaties uit om een blog te schrijven over een mooi, bijzonder of gewoon moment uit de onderwijspraktijk van 2019 dat je is bijgebleven. Klim jij in de pen? De blogs die ik deel worden veel gelezen door een mooi breed onderwijsnetwerk. Graag nodig ik ook ouders en leerlingen uit om te schrijven. Juist in dit enerverende onderwijsjaar verdienen de positieve verhalen uit de praktijk een platform.

Stuur een mail met tekst zonder opmaak in een Wordbestand naar Lmijland@gmail.com. Afbeeldingen mogen apart toegevoegd worden met een maximale grootte van 2MB.

Ik wens je veel schrijfinspiratie toe!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.