En dan is het herfstvakantie.

img_6556

De afgelopen week hoorde ik het heel vaak. Ik ben er echt aan toe, kan niet wachten. Eventjes rust. Was jij ook zo toe aan de herfstvakantie? Voor het eerst in jaren had ik het zelf veel minder. Met twee dagen werk en daarnaast allemaal nieuwe leuke dingen was mijn noodzaak een stuk minder.

Ik hoop dat de mensen die er wel aan toe waren lekker een weekje kunnen genieten van de mooie natuur, het zonnetje, de regenbuien en de tijd met je vrienden en familie.

Misschien heb je ook even tijd om na te denken over de eerste weken van het schooljaar. Hoe ging het? Heb je een goede start gemaakt? Waar werd je blij van, waar ging het mis? Hoe heb je de eerste schoolweken als ouder ervaren? Hoe bevalt je nieuwe baan of ben je nog op zoek?

Wellicht vind je in deze vakantieweek ook nog even tijd om je ervaring op te schrijven. Ik hoor van veel mensen dat ze genieten van de verhalen op Onderwijskoppen en veel bewondering hebben voor de schrijvers Anita, Christi, Karin en Lindsy.

Als het je gaat lukken mag je je verhaal mailen naar lmijland@gmail.com 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.