Schrijf jij mee?

Ook in het begin van 2024 wil Onderwijskoppen weer heel graag #onderwijsmomenten uit 2023 delen. Hier zijn onderwijs-schrijvers voor nodig. Via deze weg nodigt Onderwijskoppen je weer uit om jouw #onderwijsmoment2023 te schrijven. In de eerste week van januari worden de blogs met veel onderwijsliefde gedeeld. Ze worden veelvuldig gelezen door heel veel ouders, leraren en onderwijsvolgers. Wij zijn blij dat deze prachtige traditie ook dit jaar voortgezet gaat worden. 

Jouw geschreven tekst mag in een Word-bestand gemaild worden naar info@onderwijskoppen.nl. Als je zelf een afbeelding in jpg formaat hebt mag je die natuurlijk ook altijd bijvoegen. Anders wordt er een passende rechtenvrije afbeelding bij je verhaal gezocht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.