Uitnodiging

Inmiddels hebben twee mensen mét onderwijspassie geschreven voor Onderwijskoppen. Heel veel dank daarvoor! Erg mooi om te zien dat de reacties op jullie blogs heel positief en mooi zijn. Graag nodig ik via deze weg ook andere mensen met hart voor onderwijs uit om een mooie ervaring, een gedicht, een tekst, een tekening of een foto naar mij te mailen. Je mag mailen naar lmijland@gmail.com. Met onderwijskoppen wil ik graag een positief onderwijsplatform creëren. Ik denk dat we allemaal heel veel kunnen leren van elkaars ervaringen.

De werkdruk is nog steeds torenhoog in het onderwijs. Je lijkt wel gek om in de onderwijssector te werken. Waarom doe jij het? Waar kom jij voor uit je bed iedere ochtend? Welke ervaring maakt jou blij en trots op jouw vak? Onderwijskoppen wil het graag weten.

Ook de ervaringen van ouders en leerlingen zijn mooi om te delen. Hoe is het om als ouder aan de zijlijn te staan als jouw kind naar school gaat? Hoe is het voor een leerling als alles niet vanzelf gaat of als je je elke dag verveelt? Misschien heb jij een topleraar en wil je het vertellen. Het kan op Onderwijskoppen.nl.

 

bzn

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.